Voorstellen

Arko Klaassen (1977)

Betrokken, behulpzaam, punctueel en rustig. Het is mijn diepste wens om deze eigenschappen in te zetten mét en vóór anderen. Als een geliefde overleden is, reageren nabestaanden daarop heel verschillend. Ik neem graag de tijd om te horen wat er in hen leeft, om vervolgens te zien wat ik voor hen kan betekenen.

Afscheid nemen went nooit. Voor nabestaanden is er een leven vóór en ná het overlijden van hun geliefde. Een goed verzorgde uitvaart, waar met tevredenheid op teruggezien wordt, is belangrijk voor het rouwproces. Daar lever ik graag een bijdrage aan.

Luisteren, vragen stellen, adviseren en samen een afscheid verzorgen. Het werk als begrafenisondernemer doe ik met mijn hele hart!

Neem gerust contact op als u vragen heeft. Ik ben u graag van dienst.

Visie

Aandacht voor een waardig afscheid

Aandacht voor een waardig afscheid, daar staat Begrafenisverzorging Klaassen voor. Betrouwbaarheid, zorgzaamheid, respect en integriteit horen daar als vanzelfsprekend bij.

Begrafenisverzorging Klaassen is ervan overtuigd dat een persoonlijke invulling van de uitvaart belangrijk is voor het rouwproces. Nabestaanden hebben hierover vaak hun eigen opvattingen en wensen die passen bij de overledene en diens levensovertuiging.

We zetten ons graag ten volle in om deze wensen zoveel als mogelijk uit te voeren. Stap voor stap willen we daarin meedenken en adviseren. Want een begrafenis kun je niet over doen en moet zorgvuldig gebeuren.

Ons werkgebied is heel Zeeland, maar ook daarbuiten zijn we u graag van dienst. Vanwege onze geloofsovertuiging verzorgen we alleen begrafenissen. Maar Begrafenisverzorging Klaassen staat voor iedereen klaar, ongeacht zijn of haar overtuiging. Iedereen is bij ons welkom!

Diensten

Begrafenisverzorging Klaassen biedt u de volgende diensten